Nautica 2.0

antique-bills-business-210600

Beste Nautica leden,

Zoals jullie via allerhande communicatie, maar ook via deze website, hebben vernomen zal het bestaande Nautica prijsmodel enkele veranderingen ondergaan. Hiervoor bestaan enkele redenen.

€ 5,00 per les

Onze prijs per les is sinds 2003 niet meer aangepast. De grootste reden hiervoor is dat we onze lessen zo laagdrempelig mogelijk willen houden en zo een club voor alle zwemfanaten te kunnen zijn. De kosten zijn echter gevoelig omhoog gegaan sinds 2003 wat het huidige prijsmodel onder druk zet.

bank-banknotes-bills-210705Kassa talent

Onze coaching staff blijken sterke coaches, maar zwakke boekhouders. Sinds de aanvang van het nieuwe seizoen hebben we geëxperimenteerd met een nieuwe manier van afrekenen. Hierbij konden de zwemmers virtueel op elke moment voor, tijdens of na de training betalen. Dit systeem blijkt echter nogal gevoelig voor vergissingen en fouten, waardoor we op zoek gingen naar een betrouwbaarder systeem.

Door middel van de pakket formules en dus ook een periodieke eenmalige betaling hopen we een stabiliteit te kunnen inbouwen in de afhandeling van de financiële kant van de zaak.

Nieuwe weg vooruit

Vanaf 18/02 gaat deze pakket formule in voegen en kies je dus best welk pakket het beste aansluit bij jou persoonlijke zwemambities. De betaling kan je eenvoudig cash doen bij Joris of Yana op de training zelf.

Om tot de prijs te komen van deze pakketten hebben we het totaal aantal trainingsuren voor de periode verrekend tegen een uurprijs. Vervolgens hebben we er een mooie korting afgedaan rekenend op een aanwezigheidsgraad van ongeveer 75% van alle aangeboden trainingen.

Met deze aanpak wordt trainen effectief voordeliger hoe vaker je komt.

Indien je vragen of opmerkingen hierover hebt kan je steeds een coach aanspreken of ons contacteren via de andere kanalen te vinden op: Praktische Info

 

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.